De perfecte foto van uw peuter

Cakesmash fotoshoot
Peuter - 1 of 2 jaar
Limburg​

Bij een fotoshoot van uw 1 of 2 jarige peuter maken we foto’s met een kleurrijke taart waar uw kindje lekker los mee kan gaan.

Cakesmash fotoshoot 1 jaar

Superleuk een cakesmash fotoshoot van uw 1 of 2 jarige baby/peuter

De luxe cakesmash fotoshoot is erg geschikt voor 1 en 2 jarigen. Bij een Cakesmash fotoshoot wordt de studio versierd tot een prachtige decor in overleg waarin de kleine zich lekker kan uitleven op de taart.

Ideeën voor de setting kun je op doen via mijn portfolio en  Pinterest is ook erg handig voor wat inspiratie.

De tijd voor het plannen van een cakesmash fotoshoot is ongeveer 4 weken voor de verjaardag. Dan is er nog genoeg tijd voor bewerking van de foto’s en voor uzelf voor eventuele uitnodigingen te maken met de foto’s.

De tijd op de dag voor de cakesmash fotoshoot is het beste na een slaapje. En zorg ervoor dat uw baby wat gegeten heeft voor de sessie. Baby’s met een gevulde buik zijn blije baby’s.

 Als de datum en de tijd staat, is het tijd voor de cakesmash kleding. Maar maak je niet druk! Als je geen tijd hebt om kleding te kopen, ik heb een hele selectie cakesmash kleding voor meisjes en jongens inclusief te leen.

Klik hier voor een aantal setjes die ik te leen heb meisjes cakesmash kleding

Klik hier voor een aantal setjes die ik te leen heb jongens cakemash kleding

Tijdens de cakesmash zal uw baby proeven, eten, spelen, vies worden en kan soms huilen. alles kan gebeuren. Als uw baby er niet van houdt vies te worden, zou ik aanbevelen van te voren te oefenen door uw baby te laten spelen met eten en vies te laten worden.

Elke cakesmash setup is gepersonaliseerd met de kleuren en thema van uw keuze en plan. Het voorbereiden en neer te zetten kost tijd. Soms is het nodig om props aan te kopen of zelf te maken en dit kost tijd.

De taart wordt 2 dagen van te voren gemaakt door mijn bakster een de hand van de kleuren van uw setting. Dit gaat doordat ik haar een foto doorstuur van de cakesmash setting als hij staat.

Laat het kliederen en smullen van de taart maar beginnen.

Klik hier voor de algemene voorwaarden

Een Cakesmash fotoshoot reserveren ?

Klik op de oranje knop hieronder om online uw cakesmash fotoshoot te reserveren. Ik neem daarna contact met u op voor de bevestiging. Let op: uw reservering is pas definitief na bevestiging van onze kant uit.

Luxe cakesmash foto's

Investering cakesmash fotoshoot

Cakesmash Brons
€ 150,-
Foto reportage van ong. 45 min
Inclusief vers gebakken taart
uniek decor in overleg
5 digitale foto's korte zijde 3000 pix in kleur
incl. cakesmash kleding setjes
Cakesmash Zilver
€ 175,-
Foto reportage van ong. 45 min
Inclusief vers gebakken taart
uniek decor in overleg
10 digitale foto's korte zijde 3000 pix in kleur
incl. cakesmash kleding
Cakesmash Goud
€ 200,-
Foto reportage van 1 tot 1,5 uur
Inclusief vers gebakken taart
uniek decor in overleg
15 digitale foto's korte zijde 3000 pix in kleur
incl. cakesmash kleding

Het is mogelijk een mini foto albumpje bij te bestellen met de ge-optimaliseerde foto’s van de cakesmash fotoshoot van uw kindje erin.

Dit is een boekje met een linnen omslag of een foto omslag.

Het is 15 bij 20 cm en bevat 10 pagina’s (20 spreads).

De kosten zijn € 40,- exclusief het verzenden naar u toe.

Kijk hieronder voor een voorbeeld.

https://albums.profotonet.nl/?fsaction=Share.preview&ref2=d4d88368e73165ab9bf0a3a1231ecf8e

 

NIEUW Wit Cakesmash badje

Vanaf nu bij pakket “goud”te kiezen uit 2 verschillende badjes. Ga je voor gietijzer of kies je voor en elegant wit badje op pootjes…..

Een Cakesmash fotoshoot reserveren ?

Klik op de oranje knop hieronder om online uw cakesmash fotoshoot te reserveren. Ik neem daarna contact met u op voor de bevestiging. Let op: uw reservering is pas definitief na bevestiging van onze kant uit.

Veel gestelde vragen

Mag ik de kleur kiezen?

De kleursfeer bepalen we samen met de ouders. Een combinatie van 2 kleuren is ook erg leuk. 

Ik kom met de familie mag ik ook een paar foto's met zijn allen?

De cakesmash fotoshoot is alleen voor uw bijna jarige kindje. Vanwege dat er een setting is opgebouwd niet geschikt voor meer personen.

Gaat de kleur uit de kleren ?

Meestal gaat alles er goed uit. Maar u kunt ook inclusief cakesmash kleding van mij lenen, dan heb ik de was en u niet.

Mijn kindje heeft een allergie en nu ?

Geef allergiën altijd door. Ik zal overleggen met mijn bakste of het mogelijk is een taart te maken met de allergieeën van uw kindje. In enkele gevallen zal het niet gaan en kunt u zelf eventueel een taart meenemen. en krijgt u 25 euro korting op de cakesmash prijs.

Kan ik voor iemand die ik ken een cadeaubon kopen voor een cakesmash?

Natuurlijk. Na betaling kunt u in elk gewenst bedrag een cadeaubon meenemen die u zelf verder kunt personaliseren om cadeau te geven of op kunt sturen.

Moet ik de taart zelf regelen ?​

De taart krijgen jullie van mij. Die laat ik maken door een bakker met ervaring in cakesmash taarten in de kleur die de ouders en ik hebben gekozen.

Moet ik reserve kleding meenemen ?

Het is aan te bevelen iets extra’s mee te nemen. Ook uzelf kunt vies worden. Dus hou er rekening mee als u na de cakesmash nog ergens een afspraak heeft.

Mag ik de ruwe foto bestanden hebben?

Ik zal nooit zomaar de uwe, on-geoptimaliseerde bestanden afgeven. 

Kan ik verplaatsen of de afspraak afzeggen?

Bij verplaatsen van de cakesmash voor 48 uur voor de afspraak, wordt een borg gevraagd van de helft van de cakesmash prijs die je terugkrijgt op de afspraak waarnaar we hem verplaatsen.

Bij afzeggen wordt de volledige cakesmash prijs in rekening gebracht. Dit i.v.m. dat er geen andere shoots in de studio hebben kunnen plaatsvinden in de voorbereidingstijd en cakesmash tijd.

Als u te laat komt op uw afspraak kan het zijn dat er na u een afspraak staat. In dat geval gaat de tijd dat u te laat bent van de cakesmash tijd af helaas.