De perfecte foto's van uw bedrijf

Bedrijfsfotografie
Limburg​

Laat uw bedrijf en bedrijfsprocessen mooi in beeld brengen

We verzorgen voor u fotografie voor uw website maar ook uw producten en evenementen kunt u bij ons laten vastleggen.  Stijlvolle beelden voor bijvoorbeeld brochure, website of marketing doeleinden. Een bedrijfsreportage start met een bezoek aan uw bedrijf zodat de sfeer bekend is en de eventuele specifieke details bespreekbaar zijn.  Denk aan: medewerkers, gebouw en omgeving, productie processen, overige sfeer beelden die uw bedrijf uniek maken. 

Indien gewenst kunt u hier online een afspraak inplannen voor een kennismakings gesprek wat ik voor u kan betekenen binnen uw bedrijf of onderneming. Ik neem contact met u op om uw wensen te bespreken en de afspraak te bevestigen

Veel gestelde vragen

Wat kost een bedrijfsreportsge ?

Een bedrijfsrapportage is minimaal opgebouwd uit;
* 3 uur op locatie fotograferen
* 3 uur selecteren en nabewerken van foto’s
* Projectinventarisring en overige werkzaamheden
Dit pakket kunnen wij aanbieden vanaf 300 euro excl BTW en reiskosten. Vooraf maken wij altijd een offerte afgestemd op uw situatie.

Ik heb grote producten, kunnen die ook gefotografeerd ?

Creative foto’s beschikt over een mobiele studio. Indien gewenst kan die bij u worden opgebouwd zodat alles mooi op de foto komt.

Ik heb een specifieke fotografie vraag

Er kunnen altijd situaties zijn waarin u behoefte heeft aan een opdracht op maat. Vraag dan vrijblijvend een offerte aan op maat via info@creativefotos.nl

Waar zijn de beelden voor te gebruiken ?

Een bedrijfsreportage levert voldoende beelden die voor veel doeleinden te gebruiken zijn, zoals website, bedrijfs- magazines, jaarverslagen, publicaties, socialmedia en  in offertes.