Kerst mini fotoshoot Limburg

Komend jaar (2023) weer kerst minishoots? Jazeker!
In mijn studio in Neer met studio verlichting.
KERST MINIS FOTOHOOT.
– Data te reserveren:
donderdag 23 nov. vrijdag 24 nov en zaterdag 25 nov.
– 20 tot 30 min fotoshoot in studio in Neer (adres volgt na contact)
– 2 verschillende settings met accessoires
– 3 mooiste foto’s binnen enkele dagen ge-optimaliseert digitaal in je mail zonder logo of watermerk
– extra foto’s: 5 euro per ge-optimaliseerde foto
– ook huisdieren mogelijk
– Klik hieronder om te reserveren, dan neem ik contact met u op. of bel 06-50222850
-voor maar € 35,-
 

Een mini Kerst fotoshoot reserveren?

Klik op de oranje knop om direct uw Kerst shoot te reserveren. Ik neem daarna contact met u op voor de bevestiging. Let op: Uw reservering is pas definitief na bevestiging van onze kant uit.

Honden verjaardags cakesmash

In mijn studio in Neer met studio verlichting, Nieuw honden cakesmash fotoshoots
Is je 4-voeter bijna jarig? Wat is er dan leuker dan een heuse honden cakesmash te doen.
De studio wordt in overleg met jou ingericht en versierd.
Te gebruiken voor afdruk en/of digitaal gebruik.
Duur ongeveer 20 tot 30 minuten.
Bij interesse:
– Of stuur me een appje of bel me op nr 06-50222850
 
 

Een honden cakesmash reserveren

Klik op de oranje knop om direct uw honden verjaardag shoot te reserveren. Ik neem daarna contact met u op voor de bevestiging. Let op: Uw reservering is pas definitief na bevestiging van onze kant uit.

Kerst mini fotoshoot Limburg

In mijn studio in Neer met studio verlichting, KERST MINIS FOTOHOOT.
te boeken t/m 1 december.
Met je gezin, alleen de kinderen of hele gezin inclusief huisdieren, of alleen je hond(en), alles kan.
2 verschillende achtergronden staan voor jullie klaar voorzien van leuke kerst fotografie props.
Binnen een paar heb je dagen de 4 leukste foto’s ge-optimaliseerd binnen.
Te gebruiken voor afdruk en/of digitaal gebruik.
Duur ongeveer 20 tot 30 minuten.
Bij interesse:
–  Stuur me even een persoonlijk berichtje
– Of klik hieronder op de oranje button “RESERVEER NU UW KERST MINI SHOOT”.
– Of stuur me een appje of bel me op nr 06-50222850
 
Voor maar € 35,-
DELEN MAG

Een mini Kerst fotoshoot reserveren?

Klik op de oranje knop om direct uw Kerst shoot te reserveren. Ik neem daarna contact met u op voor de bevestiging. Let op: Uw reservering is pas definitief na bevestiging van onze kant uit.

Nieuw: Cakesmash voor volwassenen

Zie je wel eens leuke cakesmash foto’s voorbijkomen van baby’s. Denk je dan wel eens stiekum….ik zou dat zelf wel eens willen doen? Nou, nu is je kans. Of ben je bijna zelf jarig, of wil je iemand een uniek cadeau geven…. en niks kan en mag nog door de maatregelen? In mijn studio mag je losgaan.  Setting in overleg met de smasher. Zie Cakesmash voor prijzen en wat je krijgt. Ook cadeaubon mogelijk.

nu mogelijk:overdekte Holi kleurenpoeder fotoshoot

Nu mogelijk: holi kleurenpoeder fotoshoot. In het weekend van 7 en 8 november , met uitloop op maandag en dinsdag 9 en 10 november heb je de kans een gave unieke kleuren poedershoot te doen bij mij. Neem contact op over de locatie en verdere info. De shoot vindt plaats in een hal in Panningen (L). Ik ben afhankelijk van de huur van de hal, dus het kan zijn dat dit een eenmalige mogelijkheid is. Grijp je kans. Corona proof. Neem contact op voor verdere informatie 06-50222850 of op facebook Creativefotos.

nieuw mogelijk Muurprint

Nieuw in de wereld van foto’s afdrukken is nu de Muurprint!!. onbeperkte breedte. Mogelijk of veel soorten ondergrond zoals hout, behang en stuc, steen, beton, glas en PVC. 

Geurloos, geen gaten meer in de muur, geurloos, kleurecht, Creeer een unieke uitstraling van uw interieur zowel thuis als op het werk. Bij interesse vraag uw prijs aan. (Foto niet door mij gemaakt)

 

Hochzeit in Bedburg-Hau

12 september trouwden Alisa en Martin ondanks Corona bij onze ooster buren in Duitsland. Die “Hochzeit” vond plaats in een supergaaf kasteel. Schloss Moyland in Bedburg-Hau. Net over de grens  bij Nijmegen.

 

Voorbereiding cakesmash in volle gang

Wordt uw kindje 1 of 2 jaar? Wat is er dan leuker dan een heuse cakesmash te doen in mijn studio. De taart is besteld, de kleur is afgestemd met de moeder, de props zijn net binnen gekomen, het moodbord is klaar. De rest is pure creativiteit om een mooie setting neer te zetten. Hoe het uiteindelijke resultaat wordt, blijft nog een verassing. Hou mijn creativefotos facebook in de gaten. Dit keer blauw met zilver. 🙂 Stay tuned!

Loveshoot ...... voorbereiding op Bruiloft

In september gaan Alisa en Martin elkaar het ja-woord geven bij onze ooster buren in Duitsland. Die “Hochzeit” vindt plaats in een supergaaf kasteel. Schloss Moyland in Bedburg-Hau. Net over de grens  bij Nijmegen.

Om elkaar wat beter te leren kennen, en de Duitse taal weer een beetje te kunnen oefenen was ik op 21 juni 2020 met het aanstaande bruidspaar bij het kasteel gaan kijken. We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om alvast wat mooie fotogenieke plekjes te bekijken en hebben daar alvast wat fototjes gemaakt. Er zaten zelfs hele grote (ik denk) otters in de gracht rondom het kasteel.

Museum Schloss Moyland, net over de grens met Duitsland, is een museum voor moderne en hedendaagse kunst en een internationaal onderzoekscentrum met betrekking tot Joseph Beuys. De museumcollectie, waarvan de oorsprong ligt in de voormalige privéverzameling van de gebroeders Van der Grinten, wordt in het historische kasteel- en parkcomplex geconserveerd en gepresenteerd. Onderdeel van het museum zijn het Joseph Beuys Archief en de museumbibliotheek. Een veelzijdig programma van tentoonstellingen, evenementen en educatieve activiteiten alsmede het in een groot park gelegen historische kasteelgebouw maken het museum aan de Nederrijn tot een instituut met internationale uitstraling.

Gelukkig kunnen we weer fotoshoots uitvoeren in mijn studio

Met inachtneming van de 1.5 meter unnen fotoshoots in mijn studio weer ingeland worden

Sofie Schobre is mediator bij Mediationzuid

Haar foto’s moesten benaderbaarheid, openheid, toenaderbaarheid, persoonlijkheid, enz uitstralen. Omdat ze ook een dieren mens is, kwam ze op het idee om met onze eigen Pomsky “Roxy”op de foto te gaan. Hoe leuk dat onze “Rox”nu op een website staat voor mediation.

Nieuwe samenwerking Groothandel in exclusive hair products

Sinds kort heb ik een mooie niewe opdracht erbij met een innoverend bedrijf. www.hairconfidence.eu

Hair Confidence is een jong bedrijf, onderleiding van twee dames uit het kappersvak, dat voortdurend op zoek is naar exclusieve kappersproducten die milieuvriendelijk, innoverend en van top kwaliteit zijn. Criteria waar je als salon- en haar-professional al jaren naar op zoek bent. Susanna Bosman, general manager en Daisy Bleus, creative manager zijn het brein achter deze organisatie.

Zij zijn zeer trots dat inmiddels de exclusieve merken ‘Stranded Professional Hair Extensions’, ‘Sultra USA haartools’, ‘Faipa Roma haarproducten’  en ‘HC Profwear kleurvaste kapperskleding’ in Nederland, België en Duitsland door Hair Confidence vertegenwoordigd mogen worden. Voor hun ga ik de producten fotograferen voor hun webshop en tevens ondersteuning bieden op overige vlakken. Hieronder zie je een aantal van hun producten.