De perfecte fotos van uw bruiloft - huwelijk

Bruiloft fotografie
Huwelijks fotografie
Limburg​

x

Bruiloft fotografie

Bruiloft fotogragie limburg

Als fotograaf Limburg kan ik mijn creativiteit kwijt bij een bruidsreportage. Er gebeuren namelijk vaak onverwachte dingen, wat het erg leuk maakt. Als huwelijksfotograaf zorg ik ervoor dat jullie de dag steeds weer opnieuw kunnen beleven. Trouwen is een unieke happening en dat doe je wellicht maar een keer in je leven. Omdat jullie speciale dag zo snel voorbij gaat, zorg ik voor creatieve foto’s met een vleugje romantiek. In de bruidsreportage worden zowel emotionele momenten als prachtige details vastgelegd.

Als bruidsfotograaf maak ik graag spontane en ongedwongen stijlvolle foto’s in een ontspannen sfeer. Terwijl jullie samen genieten, met familie en vrienden, van alles wat er op deze dag gebeurd. Een trouwreportage zorgt voor een unieke herinnering aan jullie geweldige trouwdag, voor jullie als bruid en bruidegom maar ook voor de ouders, familie en vrienden! Ik kom altijd eerst vrijblijvend naar jullie toe voor een kennismakingsgesprek. 

Waarom een bruiloft fotograaf inhuren

Klik hier voor de algemene voorwaarden

Bruiloft fotografie

Prijzen

Direct een kennismakings gesprek reserveren?

Dat kan. Klik hier om online te reserveren. Voor bruiloft fotografie kunt u een afspraak inplannen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis. Ik neem daarna contact met u op voor de bevestiging.

Veel gestelde vragen

Kan ik ook laten fotograferen bij de voorbereidigen?

Jazeker. Dat wordt best veel gedaan. Je zal misschien denken, dat worden toch geen mooie foto’s. Maar achteraf zijn jullie er blij mee omdat ook de partner dan kan zien wat zich heeft afgespeeld vooraf aan de bruiloft toen hij/zij zich ook aan het klaarmaken was.

Is er een kennismaking vooraf?

Ik kom altijd vrijblijvend naar jullie toe voor een kennismakingsgesprek. Dan kunnen we lles rustig bespreken wat de mogelijkheden zijn en hoe alles in zijn werk gaat.

Kan ik een fotoalbum laten maken?

Natuurlijk kunnen jullie door mij een album laten maken. Maar iedereen is daar vrij in. De vanaf prijs is 390 euro voor 30 pagina’s 30×30 cm. Dit wordt gedrukt bij een professionele afdrukservice waar ik zaken mee doen

Komen er foto's online?

Er worden nooit foto’s zonder toestemming van jullie  door ons op social media geplaatst. Wel is het goed dat jullie nadenken over wat jullie jullie gasten mededelen voor wat betreft het telefoon gebruik op jullie dag.

Kunnen er extra kosten bijkomen?

Er komen nooit zonder overleg extra kosten bij. De reiskosten zijn 0,19 ct/km vanaf Neer (L). Fotografie kan per uur bijgekocht worden. Eventueel ook nog op de dag zelf in overleg.

Hoeveel uur is gebruikelijk om te fotograferen bij een bruiloft?

Hoeveel uur er wordt gekozen om mij in te huren is geheel persoonlijk. Sommige kiezen ervoor om enkel de ceremonie en een fotoshoot op een mooie locatie’door een professionele fotograaf vast te laten leggen, andere kiezen ervoor on de hele dag van voorbereiding tot en met feest een professionele fotograaf te hebben.

Mag ik de ruwe foto bestanden hebben?

Ik zal nooit zomaar de uwe, on-geoptimaliseerde bestanden afgeven. Simpelweg omdat het werk is wat nog lang niet af is. Als je naar de bakker gaat voor een taart, vraag je ook niet naar de ingrediënten, maar je koopt een taart.

Direct een fotoshoot reserveren?

Dat kan. Klik hier om online te reserveren. Ik neem daarna contact met u op voor de bevestiging.