Cakesmash Fotoshoot Limburg

De cakesmash fotoshoot is erg geschikt voor 1 en 2 jarigen. Bij een Cakesmash shoot wordt de studio  versierd tot een prachtige decor waarin de kleine zich lekker kan uitleven op de taart. De kleuren van de taart kunnen we in overleg samenstellen! Vaak worden de foto’s van de cakesmash fotoshoot ook gebruikt voor de verjaardagsuitnodigingen of voor op een taart.

Eerst maken we enkele foto’s van de taart & het decor & het kindje apart en daarna kan het kliederen beginnen! De taart wordt erbij gehaald en je kindje mag lekker met de handjes eten en spelen met de taart. Een toefje slagroom hier, een beetje crème daar, alles kan en alles mag! Sommige kindjes moeten een beetje aangemoedigd worden, maar als ze eenmaal beginnen dan is het één groot feest! Hiervan worden de leukste foto’s gemaakt ter herinnering aan deze leuke leeftijd. In de winter beschik ik over extra kacheltjes om alles lekker aangenaam te houden.

Over het algemeen kunt u zelf het beste bepalen wat u uw kindje aan wilt trekken. Voor jongens is een stoer spijkerboekje leuk met eventueel bretels of een stropdasje of strikje. Voor meisjes is een haarbandje leuk, met eventueel een gekleurd luierbroekje of een tule rokje of ander rokje. Maar als u iets anders wilt is alles goed.

Ook is het mogelijk een badsessie er achteraan te boeken. We maken dan een lekker badje klaar waarin er nog gespetterd mag worden in comfortabel water met eventueel badschuim waarin e nog wat foto's gemaakt worden.

voor contact klik hier